Gumikereső

gumiabroncs méret

Kosár tartalma

Fizessen bankkártyával!

borgun
b-payment

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

FONTOS előszó:

RENDELKEZÜNK KOMOLY SAJÁT KÉSZLETTEL, DE AZ NEM FEDI LE A AZ ÖSSZES GYÁRTÓ ÖSSZES GUMIMÉRETÉT, AZAZ A WEBÁRUHÁZ NEM A KÉSZLETET MUTATJA !!!
JELENLEG TECHNIKAILAG NEM KIVITELEZHETŐ, HOGY A SAJÁT ÉS GYÁRTÓI KÉSZLETEK ONLINE IS SZEREPELJENEK TÖBB TÍZEZER WEBÁRUHÁZBAN !!! 

AZ ÁRAK KIZÁRÓLAG TELEFONON, EMAIL-BEN VAGY A WEBÁRUHÁZ MEGRENDELÉSI FELÜLETÉN LEADOTT RENDELÉSEKRE ÉRVÉNYESEK ! 
A WEBÁRUHÁZ ÁRAI DARABÁRAK, AZAZ 1DB ! GUMIABRONCS ÁRA VAN FELTÜNTETVE A GUMIKNÁL !  

 

Kiszállítás

A visszaigazolt rendelés termékeit a visszaigazolástól számított 1-2 munkanapon belül az ország egész területén kiszállíttatjuk. A szállítási idő a futárcégek terheltségétől függően szezonban sajnos lehet akár 3-6 munkanap is. Köszönjük a megértést és a türelmüket. A szállítási költség 1 db rendelése esetén 3.000 Ft -, 2 vagy több db rendelése esetén 1790 Ft / db. Utánvét kezelési költség 990 forint / rendelés. A kiszállított abroncsok kifizetése a futárnál készpénzben lehetséges, illetve előre utalással vagy online bankkártyás fizetéssel a rendeléskor, kiszállítás előtt.

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a számlázási adatokat minden esetben pontosan töltsék ki -és ellenőrizzék le-, mert a már kiállított számlát utólag nem áll módunkban módosítani!

Az akciók előzetes bejelentés nélküli visszavonásának jogát fenntartjuk. A megszűnt akciókra és árváltoztatásokra történő utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelésre küldött automatikus visszaigazoló e-mail, a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint nem minősül szerződésnek, csupán csak egy tájékoztató, hogy a megrendelés sikeresen beérkezett a rendszerünkbe. A rendszerünk esetleges meghibásodása miatt hibás áron megjelenő, vagy készlethiányos termék megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Minden ilyen esetben tájékoztatjuk Önt telefonon vagy a visszaigazoló emailben, és ha van rá mód, megpróbáljuk a megrendelt terméket mással helyettesíteni.

Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük. A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra telefonon, vagy írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes! Azonnal nem teljesíthető megrendelés esetleges későbbi teljesítésére a Forint / Euro árfolyam ingadozás miatt a megrendeléskor visszaigazolt, Forintban számolt áron nem vállalunk automatikusan kötelezettséget.
 

Vásárlás

Önnek lehetősége van adatbázisunk segítségével megkeresni, kiválasztani a megfelelő autógumit. Ha megtalálta a megfelelő gumiabroncsot, a virtuális kosarába helyezhet annyit, amennyit csak szeretne.
A gumiabroncsok árváltoztatási jogát a telefonon történő visszaigazolásig fenntartjuk!